Click here for Myspace Layouts

Tik Tok Tik Tok


Get your own Digital Clock

Tuesday, 7 February 2012

whoaa ! whoaa !

Haa ! hyee korang ? lama tak jumpa kan ? HAHA .
rindu kau blog :P oukeyy-2 , alex harini nak update apa erkk ? ermm , oukeyy tngok jelaa . ermm , haiyoo . semenjak daa habis form 5 nih , rmbut aku smkin pnjang . whooaa ! suka nyaa , suka pulak ? suka skit jak , bab klau pnjang sngat mcm mamat INDON pulak dah , huhu . nak tanya kawan-2 ni , kalau laa alex cut hair , hairstyle mcm mna erk sesuai ngn alex ? konpius-2 . hikhik . tapi alex nak tanya pendapat kengkawan , klau alex cut hair mcm hairstyle korean oukey tak ? HAHA . hah ! mai tngok cntoh dy . 

                                                             TARAA ! oukey tak ?
saya shuka , saya shuka :) <3


HAA ! macam mana ? sesuai tak ngn alex ? HEHE :P law sesuai click funny / intresting or cool :) thanks :D

Wednesday, 1 February 2012

30 Januari 2012 .

Hyee hello semua , good morning :) lama dah alex tak update blog . berhantu blog ni dah . HAHA .
oukeyy , post alex kali ni alex daa ada penganti , nak tahu sapa ? eishh ! sibuk jak nak tahu kan . :P
alex sayang gila kat dia jangan amek dia dari alex aw :D even walaupun kitorang masing-2 dok jauh , tapi alex sayang dia sangat . 28 januari alex propose kt dia , and dia terima alex . hati ku terasa berbunga-bunga . sik asikk ! *masukkan kan lagu ayu ting ting fulak dah ? HAHA . jumpa lagi post akan datang . Byee . :)