Click here for Myspace Layouts

Tik Tok Tik Tok


Get your own Digital Clock

Wednesday, 1 February 2012

30 Januari 2012 .

Hyee hello semua , good morning :) lama dah alex tak update blog . berhantu blog ni dah . HAHA .
oukeyy , post alex kali ni alex daa ada penganti , nak tahu sapa ? eishh ! sibuk jak nak tahu kan . :P
alex sayang gila kat dia jangan amek dia dari alex aw :D even walaupun kitorang masing-2 dok jauh , tapi alex sayang dia sangat . 28 januari alex propose kt dia , and dia terima alex . hati ku terasa berbunga-bunga . sik asikk ! *masukkan kan lagu ayu ting ting fulak dah ? HAHA . jumpa lagi post akan datang . Byee . :) 

No comments:

Post a Comment