Click here for Myspace Layouts

Tik Tok Tik Tok


Get your own Digital Clock

Monday, 16 January 2012

Antara AKU dan KAU !

hyee , hello . good evening ! i'm back . :) oukey , petang nih alex nak story sikit tentang aku dan DIRINYA . hubungan aku dengan dia TERGANTUNG . entah mengapa , aku pun tak tahu . masing-2 macam orang bodoh . bila aku tak text dia , dia pulak tak text aku . bila dia tak call , aku pulak tak call dia . aku tengok macam sama-2 mengharap buat nih buat tuh , FIOREN , just say kalau kau memang dah tak suka kat aku , just say kalau kau dah takde feeling dengan aku , kan senang . nih tak , aku pun sorang bodoh ! aku sepatut nya lelaki yang harus menegur , text or call dia dulu . tapi aku sebaliknya . entah lah , tak tahu nak cakap . until now , hubungan aku dengan kau masih lagi tergantung . tak tahu lagi bila nak berterus terang dengan kau , aku takut kau kecewa , sedih . tahu sangat perempuan bila dorang putus cinta , wajib menangis kan ? mesti , harus ! buat masa nih belum saat nya , aku ungkapan perkataan tuh . soo , sekarang hanya tunggu dan lihat . bila difikir-2 couple itu ada best nya ada tak , bila single pulak hidup kesunyian . tapi aku lebih memilih single daripada couple , couple tuh just membeban kan . sorry to say , byee . :') MULUT KETAWA , HATI KECEWA . 



Friday, 13 January 2012

RINDU KORANG ! :(

Heyy semuaaa ! Alex kembali . HAHA . korang sihat ? alex sihat jak , oukee-2 , petang nih alex nak cerita-cerita sikit kenangan alex kat sekolah dulu . cehhh ! baru berapa bulan tinggal kan sekolah . hurmm , oukeeyy . actually , alex RINDU dengan classmate-classmate alex . :( agak-agak nya korang buat apa erk sekarang ? kerja ? or tanam anggur macam pekerjaan aku sekarang ? HAHA . :D mesti korang dah lupa aku kan ? hurmmm :( seriously , aku rindu korang . mesti korang dah kerja kan ? muka-muka korang pon jarang kt FB . bukan korang jee aku rindu , HAHA . cikgu-2 kat Sekolah Menengah Kebangsaan Pasir Putih Pasir Gudang , JB . Puan Noraini Othman , cikgu apa khabar ? hehe . :) oukee , malas nak menaip bebanyak , bukan ade orang nak baca . kan ? HAHA :( jumpa korang kat post selanjutnya . BYEEE . ***oukee , nih ade beberapa gambar time aku sekolah tingkatan 5 , jom tengok . :)

cerrr , cari aku yang mana ? HEHE . yang cute-2 tuh lerr . :DD
POSE TIME :D ( PART 1 )
POSE AGAIN :D ( PART 2 )

Wednesday, 11 January 2012

Kerja , kerja ! Sampai sekarang tak dapat kerja !

Hello , alex here . oukee ,KERJA ? OHH shitt ! entah sampai bila aku dok tanam anggur ? Aku dah bosan gila vavi dok rumah , mak aku pun dah bosan tengok muka aku kat rumah . HAHA . jahat kan mak aku , sampai hati :( HAHA !OHH GOD ! beri lah anak mu ini pekerjaan . Aku dah bosan dok tanam anggur belakang rumah . HAHA . kawan-kawan aku ramai dah bekerja , bila pulak aku nak kerja ? Nak DUIT ! Angan-angan bukan main lagi , nak beli ni , beli tuh . tapi duit tadakk ! haiyaa ! apa mau jadi . dah lah kerja hari tu dengan si BOSS bernama KUNASEKARAN pundekk punya boss , ada ke patut time aku kerja seminggu dengan dia kita orang tak dapat GAJI ? Bodoh ! makan lah itu duit , tak hairan lah . and please laa KUNA , dont be angkuh dengan kekayaan kau tuh , tak kemana lahh weiii ! F**k ! Byeebyee :) HAHAHA 
**Sorry , ada perkataan menyakitkan hati . PEACE NO WAR :DD

Tuesday, 10 January 2012

haii helloo , ouke , alex baru ni , jangan lupa follow k . ermm , alex tak pandai sangat lah blog-blog , so at first day kt blog ni , alex nak post gambar time krismas day tuh ari . :)       



                                                    HANTU ! HAHA :DD
                                                    HANTU :DD
                                          YEAHH ! MODEL AKHIR ZAMAN . HAHA
                                          BERRY BELLE a.k.a CHERRY BELLE :D
                                         AKU BUKAN PLAYBOY -_-
                                          PEACE ! :)
                                          MONYET SEDANG BERAKSI :D
                                         MATI HIDUP KEMBALI -_-